FIBARO Wall Plug

 

A FIBARO Wall Plug egy távoli elérésű kimeneti adapter. Minden 2500W felvett teljesítményt meg nem haladó elektromos készülék csatlakoztatható hozzá.  Fogyasztásmérési funkcióval rendelkezik,  rendkívül kis méretű és esztétikus megjelenésű.

 

 

Minimalista design

A FIBARO Wall Plug  egy olyan okos konnektor, amelyet extrém körülmények között teszteltek. A kristály RGB LED gyűrű tájékoztatja Önt a csatlakoztatott eszköz aktuális elektromos terheléséről, energiafogyasztásáról.

 

 

 

 

 

Energiatakarékossági funkciók

Pillanatnyi fogyasztás

A központi vezérlőegység felületén ellenőrizheti a pillanatnyi energiafogyasztást. Ezáltal  a felhasználónak lehetősége van monitorozni és hatékonyan megtervezni az energiafelhasználási költséget.

Energiafogyasztási adatok összehasonlítása

A FIBARO okos otthon rendszerbe csatlakoztatott eszközök energiafelhasználása kördiagramon is megjeleníthető.

 

 

 

Gyerekbarát kialakítás

A FIBARO Wall Plug gyerekbarát kialakításának köszönhetően megóvja a babákat, kicsiket attól, hogy a kíváncsiságuk során baleset érje őket.

 

Vezeték nélküli frissítés

A FIBARO Home Center 2 segítségével a Wall Plug vezeték nélkül frissíti önmagát és adatstruktúráját (firmware), amely lényegében a működéséért felel, tehát még a dugaljból sem szükséges eltávolítani az eszközt.

 

 

 

 

Hiba esetén riasztás

A FIBARO Wall Plug – Okos konnektor a legbiztonságosabb dugalj, mert az illesztett eszköz esetleges meghibásodásakor a központi vezérlőegység azt azonnal automatikusan lekapcsolja. Közvetlenül azután, hogy a dugalj lekapcsolja a hibás eszközt, értesítést küld az eseményről a megjelölt felhasználók részére (SMS vagy email, de a szolgáltatás nem minden országban érhető el).

A FIBARO Wall Plug tartalmaz egy beépített hőmérséklet érzékelőt, amely 55C˚ felett jelez, illetve szintén figyelmeztet, ha 2500W fölé emelkedik az energiafogyasztás.