FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályzó modul

 

 

Sokoldalú fényerőszabályzó

A FIBARO Dimmer 2 egy, világítási körök vezérlésére alkalmas speciális fényerőszabályzó modul. Segítségével automatizálhatjuk, időzíthetjük, illetve távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat.

A modulhoz hagyományos LED-es és kompakt fényforrás egyaránt csatlakoztatható, továbbá teljesítménymérési –, fogyasztásmérési funkcióval is rendelkezik, így energiaköltségeinket könnyebben optimalizálhatjuk.

A FIBARO Fényerőszabályzó modul beszereléséhez nincsen szükség nullvezetékre, ezért meglévő otthonok világítási köreibe is, átalakítás nélkül is, könnyen beépíthető. A modul maximális kapacitása 250W.

 

 

 

Felhasználási ötletek

Éjszakai fény

A FIBARO Dimmer 2 moduljának segítségével könnyen megoldható, hogy ha a FIBARO Motion Sensor – Mozgás érzékelő lefekvés után mozgást észlel a folyóson és a mosdóban, a lámpák minimális fényerősséggel felkapcsolódnak, egy kísérőfény biztosítanak,  majd kis idő múlva, automatikusan lekapcsolnak.

 

Hangulatvilágítás

A FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályzó segítségével alkalomhoz illő fényerősséget állíthatunk be. A FIBARO Dimmer 2 modul segítségével, világítási köröket tudunk szabályozni. A modulhoz hagyományos és LED fényforrásokat tudunk csatlakoztatni.