Vezérlőmodulok

FIBARO RGBW Controller - RGBW vezérlő modul

A FIBARO RGBW Controller - RGBW vezérlő modul egy olyan vezeték nélküli eszköz, amellyel a 3 és 4 színű LED szalagok szabályozhatóak. Az RGBW vezérlő segítségével pasztell színek is előállíthatóak, mert a hagyományos RGB csatornák mellett támogatja a fehér (W) fénycsatorna használatát is, összesen 3 millió színkombináció.

FIBARO Wall Plug

 

A FIBARO Wall Plug egy távoli elérésű kimeneti adapter. Minden 2500W felvett teljesítményt meg nem haladó elektromos készülék csatlakoztatható hozzá.  Fogyasztásmérési funkcióval rendelkezik,  rendkívül kis méretű és esztétikus megjelenésű.

FIBARO Roller Shutter 2 – Redőnyvezérlő modul

A FIBARO Roller Shutter 2 egy olyan okos redőnyvezérlő modul, minden olyan váltóáramú (230V, négyvezetékes) motoros eszköz automatizálására, vezérlésére alkalmas, mely végállásokkal rendelkezik. A modul  fel- és lehúzáson kívül lehetővé teszi a lamellák precíz pozicionálását is.

FIBARO Relay Switch - Relé modulok

 

  • FIBARO Single Relay Switch – Szimpla relé modul
  • FIBARO Double Relay Switch – Dupla relé modul

 

FIBARO Dimmer 2 - Fényerőszabályzó modul

A FIBARO Dimmer 2 egy, világítási körök vezérlésére alkalmas speciális fényerőszabályzó modul. Segítségével automatizálhatjuk, időzíthetjük, illetve távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat.