FIBARO Keyfob – Távirányító

A FIBARO Keyfob lehetővé teszi, hogy a FIBARO okos otthon rendszerbe előprogramozott jeleneteket indítsunk, és működtessük az integrált Z-Wave-es eszközöket.

 

A FIBARO Keyfob-ot tetszetős külseje és egyszerű kezelése teszi igazán közkedvelté. Tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, illetve ideális méretéből és alakjából adódóan a kulcscsomónkra is szerelhetjük, vagy akár a zsebünkben is hordhatjuk, hogy mindig kéznél legyen. Az intelligens távirányító képes a Z-Wave Plus és az újabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is kommunikálni, melyeknek 50%-al nagyobb a hatótávolsága, mint a korábbi típusoké.

 

 

 

A FIBARO Keyfob 6 db ergonomikusan kialakított gombja 24 különböző programsorozat (úgynevezett jelenet) indítását, vagy más, rendszerbe kötött eszközök vezérlését teszi lehetővé.

A LED RGB-vel ellátott mini távirányító visszajelzést ad a FIBARO központnak az eszközök aktuális állapotáról, illetve arról is, ha azokban elemet kell cserélni.

Az illetéktelen használat védelmében a FIBARO Keyfob automatikus billentyűzár funkcióval is rendelkezik, azaz ha érzékeli a nem rendeltetésszerű használatot (például ha egy gyerek játszik vele) akkor blokkolja a gombokat, amíg a megfelelő gombkombinációval a felhasználó fel nem oldja.