FIBARO Button – Okosgomb

 

 

 

 

FIBARO Button – az intelligens otthonok egyszerű irányítója

6 különböző gombnyomási stílust  felismerni képes az a Z-wave smart home vezérlő eszköz, amivel jeleneteket aktivál vagy Z-wave eszközöket kapcsol, attól függően, milyen fajta gombnyomást észlelt.

 

Egyszerű felépítés és design

A Z-Wave hálózatba illesztett eszközök működtetésére és különböző jelenetek futtatására is alkalmas. Áramellátását elem biztosítja.

A lakás bármely helyiségének bármely felületére tökéletesen illeszkedik, mivel kis helyen is elfér a maga 46x34mm méretével, tehetjük az éjjeliszekrény vagy az asztallap alsó részére is.

 

 

 

A FIBARO Button külső megjelenését a régi stílusú fogantyúk és kezelő gombok ihlették.

Merész, élénk és minden alapszínt magába foglaló színei egy egyszerű zsírkréta készletben fellelhető színskálát tükröz, 8 különböző színnel.Használata szórakoztató és egyszerű, gyermekektől sem szükséges elzárva tartani. Sőt a gyerekek szobájában is használható biztonsági és kényelmi szempontokat figyelembe véve.

 

 

 

 

 

Hogyan használható vezérlésre?

A FIBARO Button különböző számú lenyomásával indíthatjuk a FIBARO okos otthon rendszerbe felprogramozott egyedi folyamatokat. Például egy kattintással a FIBARO Button vezérelni tud egy teljes szobát, vagy akár csak egy eszköz – akár termosztát vagy biztonsági kamera – működtetéséért is felelhet, 6 különböző gombnyomási stílussal. Pánik üzemmódban pedig minden egyes gombnyomást vészjelzésnek érzékel és a veszélyhelyzetre felprogramozott jelenetet hozza működésbe.

Könnyű felszerelni, sűrű karbantartást sem igényel, hiszen az elemek élettartama is előreláthatólag sokáig bírja. Becsült értékek szerint az elem átlagos napi 10 gombnyomás mellett 2 évig is kibírhatja. Természetesen ez az élettartam használat gyakoriságával változhat. Ideális működési környezete hőmérséklet tekintetében 0-40°C között található, hatótávolsága pedig szabadban 50 méter beltérben 40 métert fed le.

A már meglévő rendszerbe egyszerűen tudjuk integrálni. Z-Wave vezérlő hatótávolságán belül helyezzük el, ezután fő kezelőfelületen egyszerűen hozzáilleszthetjük eszközként a rendszerhez. A sikeres illesztést a központi egység kijelzi, és miután hozzáadtuk a kívánt helyiséghez is, szinte már kész is vagyunk, csak a konfigurálás maradt hátra.

Biztonság, kényelem, egszerűség és minőség egyetlen eszközben, ez a FIBARO Button. A lehetőségek és kreativitások tárháza, amelyet ez az egyetlen gomb biztosít, teszi egy olyan egyedülálló smart home vezérlő eszközzé, amely kiegészíti mindennapi életünket, és ragaszkodni fogunk hozzá, ha már egyszer ráleltünk.