FIBARO Motion Sensor – Multifunkciós mozgásérzékelő

 

Inspiráció a természetből

A FIBARO megalkotta a világ legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelőjét, melynek érzékenysége egy macska szemével vetekszik.

Közismert tény, hogy a macska  kiváló látással, rendkívül érzékeny halással és átlag feletti éberséggel rendelkezik.

 

 

 

 

A többfunkciós érzékelő

A FIBARO Motion Sensor – Multifunkciós mozgásérzékelő látása egy macska szeméhez hasonlóan érzékeny és kifinomult. Ez egy nagyon széles látómezőt jelent, mely hihetetlen éberséggel párosul.
A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelője egyszerre több funkcióval is rendelkezik. Észleli a mozgást, képes érzékelni a hőmérsékletet, a fényerősséget,  az elmozdulást vagy akár az apró rezgéseket is.

 

 

 

 

 

Színekkel jelzi a mozgást és hőmérsékletet

A FIBARO Motion Sensor érzékelő felülete tájékoztatja a felhasználót a helyiségekben lévő hőmérsékletről. Különböző funkciókat, különböző színekkel jelzi, melyeket tetszés szerint változtathatunk.

A világ egyik legfejlettebb technológiája van a FIBARO Motion Sensor fehér burkolatába rejtve, amely mindössze 44 mm átmérőjű.

 

 

 

Figyel a házra és családra

Az egyik fő jellemzője a FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelőnek, hogy a legkisebb, legapróbb mozgást is képes érzékelni. Semmi sem kerüli el a figyelmét.

Az adott helyiséghez vagy igényeihez igazítva módosíthatja a mozgásérzékelő érzékenységét.

 

 

 

 

 

 

Hosszan tartó működés a lakás bármelyik pontján

A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelőben egy körülbelül 2-3 évig üzemképes elem felel a megbízható működésért.

A FIBARO Motion Sensor a lakás bármelyik pontján könnyedén elhelyezhető a vezeték nélküli Z-Wave kommunikációs protokollnak köszönhetően.

Egyszerűen rögzíthető falra, mennyezetre vagy akár a polcra, illetve könnyedén át is helyezheti egy másik helyre.