Szenzorok

FIBARO Motion Sensor - Multifunkciós mozgásérzékelő

A FIBARO Multifunkciós mozgásérzékelője egyszerre több funkcióval is rendelkezik. Észleli a mozgást, képes érzékelni a hőmérsékletet, a fényerősséget,  az elmozdulást vagy akár az apró rezgéseket is.

FIBARO Door/Window Sensor - Nyitásérzékelő

 

FIBARO Door/Window Sensor  egy vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely egy speciális jelfogóval (Reed relével) van ellátva. A szenzor jelentést küld a központi vezérlőegységnek a nyílászáró állapotának megváltozása esetén.

FIBARO Flood Sensor - Vízérzékelő

A FIBARO Flood Sensor egy univerzális vízérzékelő, LED jelzéssel vagy hangriasztással figyelmeztet beépített hőmérséklet érzékelője segítségével tűz- és fagyásveszély esetén is.

FIBARO Smoke Sensor - Füstérzékelő

A FIBARO Smoke Sensor legfontosabb része egy csúcsminőségű anyagból készült apró lyukakkal ellátott rostély. Már minimális füst is elég ahhoz, hogy a perforált rácson keresztül beáramolva, a szenzor  érzékelje azt.

FIBARO Universal Binary Sensor - Univerzális bemeneti modul

A speciális FIBARO Universal Binary Sensor - Univerzális bemeneti modul bináris bemenetén keresztül bármely bináris kontaktussal rendelkező vezetékes érzékelő egyszerűen integrálható a FIBARO okos otthon rendszerbe. A csatlakoztatni kívánt rendszer és a FIBARO Központi vezérlőegység között egy kommunikációs hidat képez.

FIBARO CO Sensor - Szén-monoxid érzékelő

 

A FIBARO Szén-monoxid érzékelője a megengedett határértéket meghaladó szénmonoxid mennyiség esetén azonnal jelez.